Facebook
Linkedin
Twitter

TYBO Tie-Dye Ontwerpstudio

Kindvriendelijke Tie-Dye zonder te knoeien! Altijd al een kledingstuk of tas willen verven met tie-dye? Dit is de unieke tie-dye ervaring voor kinderen zonder te knoeien en iedere keer weer met een fantastisch resultaat. De unieke gepatenteerde magische TYBO mengbol is eenvoudig te gebruiken door de handige zelfsluitende spuitgaten. Schroef daarna eenvoudig de boven- en onderkant los om door te kunnen spoelen met koud water, terwijl de kleine handen verfvrij blijven.De TYBO Tie-Dye Ontwerpstudio is inclusief de TYBO Ontwerpstudio, Mengbol en Handige Draaihendel, 6 kleuren inkt, elastische bandjes, Handschoenen, Knijpflessen. Gebruik het Techniekboek, zodat al je ontwerpen iedere keer perfect zijn óf maak je eigen ontwerpen! 

TYBO Tie-Dye Ontwerpstudio doet mee aan de verkiezing 'Het Beste Speelgoed van Nederland 2020'. Wij hopen dat jij ook je stem wilt uitbrengen op de TYBO Tie-Dye Ontwerpstudio in de leeftijdscategorie 7-9 jaar. Dat kan via de link: https://hetbestespeelgoedvannederland.nl/STEMMEN/ Veel dank voor je steun!

Ook is er het TYBO Tie-Dye Pakket. Hierin vind je 3 verschillende kleuren tie-dye verf, 3 flesjes om de verf in te bereiden, elastiekjes om het textiel mee te verbinden, handschoenen én een techniekboekje! Ga meteen aan de slag en maak de mooiste tie-dye ontwerpen! Deze set dient als navulling voor de TYBO Tie-Dye Ontwerpstudio, maar is ook los te gebruiken. Leeftijdsindicatie: 6 jaar+.