Facebook
Linkedin
Twitter

Drones populair als Sinterklaascadeau

Drones populair als Sinterklaascadeau

DRONES ZIJN ONGEKEND POPULAIR SPEELGOED - Het is het meest populaire speelgoed bij vooral jongens: de drone. Vooral de drone met ingebouwde camera eindigt hoog in de top 10 van populaire decembercadeaus. De grote winkelketens verwachten dan ook een run op de betaalbare speelgoed drones die nu volop in de winkels liggen. We zetten de Gear2Play drones nog een keer op een rij:

FOCUS DRONE
De Focus Drone is de bekendste en best verkochte drone van Gear2Play. Deze drone heeft een ingebouwde HD-camera, die tijdens het vliegen foto's en video's kan maken. Deze worden opgeslagen op de meegeleverde SD-kaart. De ingebouwde gyro zorgt ervoor dat de drone stil kan blijven hangen waardoor scherpe foto's en video's gemaakt kunnen worden. De Focus drone heeft daarnaast extra speelfuncties waarmee je gave loopings kan maken. De Focus Drone is onlangs verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2015 in België en tevens genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 in Nederland.

SMART DRONE
De Smart Drone van Gear2Play is eveneens een drone waarmee je foto's en video's kunt maken, maar met deze drone stream je het beeld direct naar je smartphone d.m.v. een unieke Wifi verbinding! Download de gratis app, maak verbinding tussen drone en telefoon en tijdens je vlucht kun je nu live de video opnames op je smartphone meekijken! 

De Gear2Play drones zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met en zonder ingebouwde camera. Gear2Play blijft innoveren en zal binnenkort nieuwe drones lanceren.