Facebook
Linkedin
Twitter

Focus Drone winnaar Speelgoed van het Jaar 2015

Focus Drone winnaar Speelgoed van het Jaar 2015

FOCUS DRONE WINNAAR SPEELGOED VAN HET JAAR 2015 - Vandaag maakte Keet!, gezicht van Telekids, tijdens een livestreamverbinding de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2015 bekend op basisschool Willibrordus in Bovenkarspel. In de categorie 12+ werd de Focus Drone van Gear2Play uitgeroepen tot winnaar! Twee weken geleden werd de Focus Drone ook al verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2015 in België.
http://www.youtube.com/watch?v=d3GvSWoXBJ0

Beoordeling
De jury van Speelgoed van het Jaar 2015 is in hun juryrapport zeer positief: “Een drone voor beginners met camera van prima kwaliteit waarmee je je vlucht kunt opnemen. De Focus Drone is stevig, kan tegen een stootje, is eenvoudig te besturen én voor een prima prijs verkrijgbaar. Maar wel even oefenen! Echt speelgoed van deze tijd.”

Over Focus Drone
De Focus Drone is een drone voor beginners. Controleer of de ruimte geschikt is voorhet vliegen, stijg op en begin aan je avontuur. De Focus Drone is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Met de camera kunnen ruim 6500 foto’s en 30 minuten video gemaakt worden vanuit de lucht. De drone vliegt tot ruim 30 meter en heeft verschillende snelheden; voor de beginner laag en voor de ervaren piloot hoog. Op de 2 GB SD-kaart sla je jouw gemaakte foto’s en video’s gemakkelijk op en met de USB-kabel zet je deze simpel over op je computer. Vlieg samen met vrienden tegelijkertijd probleemloos door de lucht dankzij de sterke 2.4 GHz zender.

Bekijk interview met Deventer RTV op: http://deventerrtv.nl/mediatheek/video/episode/15328674/drtv-nieuws-spectron-speelgoed-van-het-jaar-donderdag-5-november/