Facebook
Linkedin
Twitter

Robotics van Silverlit

Robotics van Silverlit

Nieuwe robotics van Silverlit

In het voorjaar van 2017 breidt Silverlit haar robotlijn uit met de robots Pokibot, Mazebreaker en Macrobot. Deze interactieve robots kunnen met elkaar communiceren en dansen. Ze zijn alledrie voorzien van voice recording, waardoor het mogelijk is om korte teksten in te spreken, die de robot in zijn eigen robotstem zal herhalen. Met de gratis app kun je de robots besturen en nog veel meer speelplezier beleven. 
De kleinste robot, Pokibot, is in twee stijlen en vijf kleuren verkrijgbaar. Pokibot kan bewegen, spinnen én dansen. Ook geven zijn mond en ogen licht. Klap in je handen en Pokibot zal reageren door bijv. te dansen op zijn favoriete muziek. Zijn handige formaat maakt het mogelijk hem aan je tas of als sleutelhanger met je mee te dragen.
Mazebreaker is er in de kleuren zwart en wit en is groter van formaat. MazeBreaker beweegt zich alle kanten op en zijn ogen geven licht in 2 verschillende kleuren. Hij is voorzien van muziek en verschillende sound effects. Wat Mazebreaker uniek maakt is het feit dat hij een route kan volgen én zich door een doolhof kan voortbewegen via een ingebouwde sensor! Deze robot wordt inclusief een doolhof geleverd, maar met een geschikte, dikke stift kun je ook je eigen route voor hem tekenen.
De RC robot Macrobot is met een hoogte van 20 cm de grootste van deze drie robots. Al balancerend op zijn wielen beweegt MacroBot zich alle kanten op terwijl zijn ogen in 3 verschillende kleuren oplichten. Op het meegeleverde plateau kun je hem kleine voorwerpen laten vervoeren. Ook kan MacroBot een gelopen route onthouden en deze route feilloos herhalen. Met de controller kun je hem o.a. allerlei voorgeprogrammeerde acties laten uitvoeren. Macrobot is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017.
Pokibot, MazeBreaker en MacroBot zijn binnenkort in de winkels verkrijgbaar.