Facebook
Linkedin
Twitter

Bent u op zoek naar de Nederlandse spelregels van het Guinness World of Records Challenges spel? Klik dan op onderstaande link om deze te openen: 
Spelregels Guinness World Records spel NL

Service- & helpdesk

Heeft u een technische vraag of heeft u hulp nodig bij het installeren van een product, stuur dan een e-mail naar het volgende adres: helpdesk@spectrontoys.com Omschrijf zo duidelijk mogelijk uw vraag/probleem en vermeld altijd het typenummer, de datum van aanschaf en waar u het product gekocht heeft. Hoe meer gegevens u vermeldt, hoe sneller en beter wij uw probleem kunnen oplossen. 

Onze servicedienst is op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13:30 tot 16:30  ook telefonisch bereikbaar voor vragen en/of klachten, tel: +31-(0)570-626297.
 

Garantie & reparatie

Als blijkt dat een defect aan een product binnen de garantievoorwaarden en garantieperiode valt, zal onze reparatiedienst het product kosteloos voor u repareren. U dient daarvoor wel  de aankoopbon mee te sturen. Indien de garantieperiode is vervallen, zal de reparatiedienst een prijsopgave vaststellen. Indien u hiermee akkoord gaat, zullen de reparatiekosten bij u in rekening worden gebracht.

Spectron B.V.
T.a.v. Service en reparatie
Solingenstraat 53
7421 ZR Deventer

Email: helpdesk@spectrontoys.com
Telefoon: +31-(0)570-626297  (Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 13.30 en op woensdag van 08.30 tot 17:00)