Facebook
Linkedin
Twitter

3Doodler Start

3Doodler Start is een speciale pen waarmee je 3D kunt tekenen. Breng je ideeën tot leven en teken letterlijk in de lucht! De pen is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Via de achterkant van het apparaat breng je een capsule in. Aan de andere kant komt er uiteindelijk vloeibaar plastic uit, waarmee je simpele figuren kan tekenen. Voor dit vloeibare plastic is materiaal gebruikt dat smelt bij een zeer lage temperatuur, waardoor de 3Doodler Start veilig is voor kinderen. De 3Doodler Start is een oplaadbare 3D printing pen. Een 3Doodler die volledig is opgeladen, gaat tussen de 40-60 minuten mee. Wie door wilt blijven werken met de 3Doodler, kan dat doen middels een USB kabel die je aansluit op de pen. 

In het 3Doodler Start Starterspakket vind je de 3D Pen met USB oplader, 48 verschillende kleurstaafjes en het Ontwerpboek met vele coole ontwerpen! Bedenk ook zelf ontwerpen en werk ze uit op papier. Zo kun je je eigen, unieke 3D ontwerpen creëren! https://www.youtube.com/watch?v=YB4srgaXAzY&t=33s

 

 

 

 Er zijn ook verschillende themapakketten van 3Doodler Start verkrijgbaar, zoals 'Maak je eigen deserts' en 'Maak je eigen sleutelhanger'. Download de gratis 3Doodler app om je 3D ontwerpen te maken op het scherm van je Ipad!
Voor meer informatie: www.3doodlerstart.com