Facebook
Linkedin
Twitter

Beleef eindeloos speelplezier met de vrolijke, interactieve Digibirds!

"Wij zijn de Digibirds en willen graag met jou spelen! Aai me en ik zal tweeten. En als je naar me fluit, zal ik mijn favoriete melodietjes voor je zingen. Je kunt zelfs tegen mij praten en ik zal op jou reageren! Zet andere Digibirds in mijn buurt en we zullen met elkaar verbinden en samen dansen en zingen in een koor!"
De Digibirds bewegen hun nekjes en hun snavels als ze fluiten. Ze zijn verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren, in single en duo sets in unieke 100% plasticvrije verpakkingen met Try Me functie. De verpakking dient als vogelhuisje waar je je Digibirds in kunt zetten. Hang alle vogelhuisjes aan de muur en maak je eigen decoratieve Digibirds wand! Ook zijn er Digibirds in hun eigen glinsterende vogelkooitje. En heb je meer Digibirds in kooi, dan kun je de kooitjes onder elkaar hangen! 
Alle Digibirds komen van een ander exotisch deel van de wereld, kun jij hun unieke persoonlijkheden ontdekken? Eén ding hebben ze gemeen, ze willen allemaal rondreizen op jouw schouder op de meegeleverde draagclip!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te koop bij (klik op logo):