Facebook
Linkedin
Twitter

Exost

Exost maakt op afstand bestuurbare voertuigen van hoogstaande kwaliteit. De RC auto's zijn er in veel stoere designs, groot en klein, voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 15 jaar.

De lijn bestaat uit stuntauto's, amfibie auto's, monstertrucks, stunttanks, driftcars en streetcars. De populaire stuntauto 360 Cross maakt flips, 360 graden spins en kan op twee kanten rijden. Spectaculair zijn de Lightning Dash en Lightning Amazon met hun groen/roze verlichte onderkant. Ook de Exost XMoke heeft bijzondere kenmerken, want deze streetcar heeft verlichte koplampen en er komt echte rook uit zijn uitlaat (op waterbasis). De nieuwe Exost Rhino Wave is een Amfibie Monstertruck met een schaal van 1:8, die niet alleen kan rijden op land, maar ook op water. Ook maakt hij 360 graden flips en behaalt hij snelheden van ca. 30 km/u.

De Exost meisjeslijn bestaat uit een aantal roze auto's die luisteren naar de namen Pixie, Mini Pixie, Lightning Amazon, Super Wheel Truck en 360 Cross Amazone. Beleef de ultieme rij ervaring met Exost!

EXOST RC RHINO WAVE AMFIBIE MONSTERTRUCK VERKOZEN TOT SPEELGOED VAN HET JAAR 2022!
De Exost RC Rhino Wave is stoer, groot en kan iedere ondergrond aan! Vanwege zijn speciale features heeft hij de titel Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie Voertuigen gekregen. Deze 4x4 Off Road Monstertruck met een schaal van 1:8 rijdt niet alleen over land, maar ook over water! Met zijn duurzame, lichtgewicht banden met anti-shock vering maakt hij met gemak 360 graden spins en behaalt hij snelheden van wel 30 km/u. Uitgerust met een twin turbine, waardoor de Rhino extra kracht en snelheid krijgt in het water.


 

 

 

 

 

 

 

Te koop bij (klik op logo):