Facebook
Linkedin
Twitter

Gear2Play

Gear2Play is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van robots en op afstand bestuurbare voertuigen, zoals auto's en drones. De full function robots van Gear2Play varieren in grootte en zijn voorzien van verschillende innovatieve functie's. Ze kunnen bijv. lopen, dansen op muziek, praten en reageren op handgebaren. 
De 
Gear2Play auto collectie bestaat uit op afstand bestuurbare buggy's, terreinwagens en stuntcars in allerlei formaten voor gebruik binnen- en buitenhuis. De RC collectie is uitgebreid met een aantal batterij gestuurde auto's voorzien van verschillende drukknoppen. Deze knoppen activeren licht en stoer autogeluid en laten de auto rijden.
De
Gear2Play drones zijn er in mini uitvoering van 6x6 cm tot zeer groot formaat van 55 x 55 cm. De drones zijn verkrijgbaar met en zonder ingebouwde camera. De zogenoemde smart drones zijn voorzien van WiFi, waardoor de dronevlucht rechtstreeks op je smartphone bekeken en opgenomen kan worden. De Gear2Play FOCUS DRONE, met ingebouwde camera, is in 2015 verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2015 in Nederland en in België. 
Het speelgoed van Gear2Play is betaalbaar, eenvoudig in gebruik en staat garant voor urenlang speelplezier.