Facebook
Linkedin
Twitter

Gear2Play

Gear2Play is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van robots en op afstand bestuurbare voertuigen, zoals auto's en drones. De full function robots van Gear2Play varieren in grootte en zijn voorzien van verschillende innovatieve functie's. Ze kunnen bijv. lopen, dansen op muziek, praten en reageren op handgebaren. 
De 
Gear2Play auto collectie bestaat uit op afstand bestuurbare buggy's, terreinwagens en stuntcars in allerlei formaten voor gebruik binnen- en buitenhuis. 
De
Gear2Play drones zijn er in mini uitvoering van 6x6 cm tot zeer groot formaat van 55 x 55 cm. De drones zijn verkrijgbaar met en zonder ingebouwde camera. De zogenoemde smart drones zijn voorzien van WiFi, waardoor de dronevlucht rechtstreeks op je smartphone bekeken en opgenomen kan worden. Met de VR drones beleef je het vliegen met een drone in virtual reality door de vlucht te bekijken door de VR bril. De Gear2Play FOCUS DRONE, met ingebouwde camera, is in 2015 verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2015 in Nederland en in België. 
Het speelgoed van Gear2Play is betaalbaar, eenvoudig in gebruik en staat garant voor urenlang speelplezier.