Facebook
Linkedin
Twitter

Magic Mixies - Magische Ketel met échte mist

Ervaar échte magie met de Magic Mixies Magische Ketel! Wie tover jij op Magische wijze uit de Ketel tevoorschijn? Je Ketel wordt geleverd met een speciale Toverstaf en alle magische ingrediënten die je nodig hebt om een toverdrankje te mixen, waaruit je eigen interactieve, pluchen vriendje zal ontstaan! Voeg stap voor stap alle magische ingrediënten, zoals de kristallen edelsteen en de magische veer, toe aan je Ketel. Na elke stap zal de Ketel het 'tik tik tik' signaal geven. Tik dan 3 keer met je toverstaf op de ketel en de Ketel zal reageren met licht en verschillende geluiden. Je zult versteld staan hoe uiteindelijk je pluchen Mixie uit de ECHTE mist tevoorschijn komt!

Je pluchen Mixie reageert op aanraking en op je toverstaf. Hij vindt het heerlijk om samen met jou toverspreuken uit te voeren en je kunt zelfs een wens doen als zijn edelsteen oplicht! Hoe meer je je Magische Mixie koestert en verzorgt, hoe sterker zijn energieniveau wordt.

Vanuit de Magische Ketel en je Mixie komen meer dan 50 geluiden en reacties. Je kunt ook na de onthulling van je Magic Mixie keer op keer met je Ketel blijven spelen. In het speciale Opbergdoosje kun je allerlei voorwerpen uit de Magische Mist tevoorschijn toveren! Beleef de betovering keer op keer en speel met je magische, pluchen Mixie!

MAGIC MIXIES VERKOZEN TOT SPEELGOED VAN HET JAAR 2022!!
Magic Mixies is verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie Pluche! Deze Magische Ketel is in tal van landen al razend populair en heeft nu ook de Nederlandse markt bereikt. De Magische Ketel wordt geleverd met alle magische ingrediënten, die stap voor stap aan het toverdrankje worden toegevoegd om een vriendelijk, pluchen vriendje tot leven te brengen. Kinderen kunnen de toverstok gebruiken om elke stap te voltooien en met verbazing te zien hoe de ketel reageert op elke tik van de toverstok met betoverende geluiden en lichten. Zodra het drankje klaar is, zal er echte magie plaatsvinden: een magische mist verschijnt uit de ketel en... ta da! Je Magic Mixie komt op magische wijze tevoorschijn! Je pluchen Mixie reageert op de toverstaf en op aanraking en hoe meer je je Mixie koestert en verzorgt, hoe sterker zijn energie wordt. Zijn edelsteen zal oplichten en zijn geluidjes worden meer en meer geactiveerd. Er zijn 3 verschillende Magic Mixies verkrijgbaar: roze, blauw en regenboog.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te koop bij (klik op logo):