Facebook
Linkedin
Twitter

Robocar Poli

Spectron beschikt over de master speelgoedlicentie van de figuren, speelsets en pluche van de populaire tekenfilmserie Robocar Poli, die in meer dan 80 landen wordt uitgezonden. Deze serie is sinds augustus 2015 in Nederland te zien bij RTL Telekids. Robocar Poli is een vrolijke animatieserie voor peuters/kleuters waarbij samenwerken, vriendschap en elkaar helpen, centraal staat. In de serie draait het om het Robocar-team: een geweldig groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen, want ze kunnen zich transformeren tot robots! Ze staan altijd klaar om buren en vrienden uit Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je altijd rekenen! Het team bestaat uit superpolitie-auto Poli, brandweerwagen Roy, ambulance Amber en helikopter Heli. 

Voor meer informatie en het laatste nieuws ga je naar onze facebook pagina: www.facebook.com/RobocarPoliNederland en klik je op: VIND IK LEUK

ROBOCAR POLI SPEELGOED
Het grote Reddingsteam Hoofdstation heeft veel leuke speelfuncties, zoals het openen van de garages en het dak. Je kunt zelfs de verdiepingen binnen het Hoofdstation aanpassen. De drie garages zijn voorzien van de naamplaatje: Roy, Amber en Poli. Inclusief veel leuke accessoires, een opbergplek voor onderdelen èn het die-cast figuur Heli! Er zijn acht Die-cast voertuigen los verkrijgbaar, leuk om zo mee te spelen, maar nog leuker om te gebruiken i.c.m. het grote Reddingsteam Hoofdstation. Spaar ook de vier Transformerende Robots Poli, Amber, Roy en Heli. De speelgoedlijn is gericht op de pre-school markt en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Laat je fantasie de vrije loop of speel spannende scènes uit de populaire kinderserie na!

Het speelgoed van Robocar Poli is verkrijgbaar bij nagenoeg alle speelgoedwinkels!