Facebook
Linkedin
Twitter

Silverlit

Silverlit staat bekend om het ontwerpen en produceren van innovatief en hoogwaardig kwaliteitspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Silverlit is jarenlang een van de marktleiders geweest op het gebied van op afstand bestuurbare vervoersmiddelen, zoals helikopters, vliegtuigen en auto's. 
Silverlit heeft zich de afgelopen jaren gericht op de Robotic markt en heeft een imposante lijn innovatieve robots ontworpen en ontwikkeld. De kleine en grote robots zoals Pokibot, Mazebreaker en Macrobot zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses en zijn allen voorzien van bijzondere features. De gevechtsrobot Robo Kombat is verkrijgbaar in de traditionele set, maar is er ook in een Viking Set en Balloon Puncher, waarbij de hoofden van de robots ballonnen zijn!  
Spinner Mad is een spannend Spinner Battle actiespel met Spinners en Blasters, die in de battle arena strijden om als laatste overeind te blijven.
De populaire Digibirds uit 2014 zijn terug!  Ze zijn groter en nog levendiger dan vroeger. De interactieve vogeltjes reageren op aanraking en geluid. Ze zullen zingen en tjilpen en als je ze samen zet, zullen ze zingen en dansen in een koor. 
Ook heeft
Silverlit de speelgoedlijn van Monchhichi en Robocar Poli, waarvan de animatieseries op RTL Telekids worden uitgezonden. Innovatie, plezier en veiligheid staan bij het Silverlit speelgoed voorop.

Voor meer informatie:
 www.silverlit.com