Facebook
Linkedin
Twitter

YCOO

Onder de robotlijn YCOO van Silverlit vallen allerlei innovatieve robots met verschillende, bijzondere kenmerken. De zelfbalancerende Macrobot (Speelgoed van het Jaar 2017), Mazebreaker en Pokibot zijn interactief met elkaar en zijn allen voorzien van opnamefunctie. Via een gratis App kunnen ze samen dansen op muziek.

De robothonden Robo Dackel R en Robo Dackel junior zijn bijna niet van echt te onderscheiden door hun flexibele lijven en realistische geluidseffecten. Met kwispelende staarten volgen ze hun smart ball. Stuur ze alle kanten op en laat ze trucjes doen. 

De Robo Kombats zijn er in verschillende uitvoeringen. Deze set van twee robots en twee controllers staat garant voor urenlang speelplezier. De robots gaan samen de strijd aan in een gevecht. Geef een enkele of dubbele stoot en sla je tegenstander KO! 

Voor creatieve kinderen is er Ycoo BIOPOD. Dit zijn elektronische dinos die je helemaal zelf in elkaar kunt zetten. De onderdelen bevinden zich in een capsule. De groene oplichtende ogen zijn al te zien aan de buitenkant. Bouw je Biopod (single of duo pack) en laat ze tot leven komen! Door te schudden zullen ze gaan grommen en door te drukken openen ze hun bek en lichten hun bijzondere ogen op. Er zijn vele verschillende Biopods te verzamelen! Of bouw je eigen MEGA BIOPOD INMOTION: deze grote dino bouw je met 25 onderdelen. Als deze tot leven komt, zal hij niet alleen grommen en zijn bek openen, maar ook lopen en kwispelen met zijn staart! 

De Silverlit Robots zijn verkrijgbaar bij alle bekende (internet) speelgoed retailers.

 

 

 

 

 

 

 

 Te koop bij (klik op logo):