Facebook
Linkedin
Twitter

ONNEDI WINACTIE

3Doodler Start is een speciale pen waarmee je 3D kunt tekenen. Breng je ideeën tot leven en teken letterlijk in de lucht! Via de achterkant van het apparaat breng je een kleurstaafje in. Aan de andere kant komt er vloeibaar plastic uit, waarmee je kunt tekenen. Voor dit vloeibare plastic is materiaal gebruikt dat smelt bij een zeer lage temperatuur, waardoor de 3Doodler Start veilig is voor kinderen.  3Doodler Start is gemaakt voor kinderen die houden van tekenen, knutselen, ontwerpen en bouwen. Deze unieke 3D pen stimuleert de creativiteit en bevordert het ruimtelijk inzicht. https://weblog.bol.com/article/3d-tekenen-3doodler-start

In het 3Doodler Start Starterspakket vind je de 3D Pen met USB oplader, 48 verschillende kleurstaafjes en het Ontwerpboek met vele coole ontwerpen! Bedenk ook zelf ontwerpen en werk ze uit op papier. Zo kun je je eigen, unieke 3D ontwerpen creëren!

  

 

 

 

 

 

De nieuwe 3Doodler Start Mega Robotics Set is een echte uitdaging voor creatieve kinderen! In deze set vind je naast de transparante 3D pen met USB oplader ook een motortje, waarmee je bewegende 3D ontwerpen kunt maken! Ontwerp en bouw je eigen robot, die kan lopen en kruipen op 2, 4 of 6 benen! In de Mega set vind je tevens maar liefst 96 verschillende kleurstaafjes, 2 Doodleblocks, 5 Doodlesheets en het Ontwerpboek, waarin de gemotoriseerde ontwerpen stap voor stap beschreven staan. http://www.youtube.com/watch?v=CEZrrX95kp0

     

 

 

 

 

WINNEN! WINNEN! WINNEN!

Vond jij het ook zo cool wat OnneDi gemaakt heeft met de 3Doodler Start? En wil jij kans maken op gave 3Doodler Start prijzen? Dan is dit je kans! Wij geven 1X 3Doodler Start Mega Robotics Set en 3X pakket met 2 navullingen kleurstaafjes (nieuwe kleuren!) + een Doodlekit naar keuze weg. Wij dagen je uit je van je creatiefste kant te laten zien!

3Doodler Start Mega Robotics Set: om kans te maken op deze prijs bedenk je een eigen 3D ontwerp die je met de 3Doodler Start zou willen maken. Werk het uit op papier en stuur deze tekening naar: info@spectrontoys.com. Vermeld in deze mail ook je naam en je adresgegevens.

2 sets navulling kleurenstaafjes (nieuwe kleuren) + Doodlekit: om kans te maken op deze prijs maak je een duidelijke foto van een mooi, grappig of bijzonder 3D ontwerp dat je gemaakt hebt met je 3Doodler Start pen. Stuur de foto naar: info@spectrontoys.com. Vermeld in deze mail ook je naam en adresgegevens.

Deze winactie loopt tot en met 10 december 2017. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd.